OM OSS – VÅR STORY

Ända sedan ung ålder har jag drivit egna bolag, små som stora och inom ett flertal olika branscher. Min passion är att bidra till tillväxt och investera i människor och företag som jag ser potential i. Under alla mina år som entreprenör har jag förstått vikten av en del affärskritiska områden som alla har en avgörande roll för ett bolags tillväxt. För att starta ett bolag och göra det attraktiv måste du lyckas med din marknadsföring och paketering av ditt varumärke. Vidare behöver du kompetent person som kan producera och sälja den affärsidé du skapat. För att underlätta i deras arbete krävs det en felfri IT-drift som du kan lita på så att produktionen och försäljningen inte står stilla. När du väl börjat arbeta upp intäkter och lönerna ska betalas ut är det viktigt att du har en duktig ekonom som kan hålla koll på att ekonomin sköts på rätt sätt.

Redan 2008 började jag fundera i banorna om hur jag kunde hjälpa andra entreprenörer och företagare att nå samma tillväxt som jag gjort i mina bolag. Det var här tanken om EXAL växte fram och i dag är vi fyra affärsområden som tillsammans skapar synergieffekter för våra kunder.

VÅRA OMRÅDEN – KONCEPTET

Vårt koncept bygger på att kunna erbjuda dig som företagare mer tid att fokusera på din kärnverksamhet. Vi har genom gedigen erfarenhet samlat på oss kunskap om de mest tidskrävande områdena för en företagare och samlat alla dessa under ett och samma tak för att kunna avlasta dig i din vardag. Vår affärsidé bygger på att underlätta för företagare, vi skapar frihet men också en djupare kunskap om våra kunder. Genom att erbjuda dig som kund flera affärsområden får vi också en större och bredare förståelse för er verksamhet, det är också på så sätt vi kan rådgöra dig kring din verksamhet på bästa sätt.

Pavlos Efstratiadis, VD

Pin It on Pinterest

Share This