Select Page

Levande siffror

Vi är en redovisningsbyrå, med allt vad det innebär. Vi har ett brinnande intresse av att siffrorna ska ta steget ut från papperet, bli levande och hjälpa våra kunder i verksamheten på det sätt siffrorna är tänkta att göra. Men först kommer förstås den viktiga sifferexercisen och det nödvändiga administrativa arbetet.

Lite eller mycket

Bokföring och redovisning är det område där de mindre företagen, låt oss säga: tappar mest fart när det gäller kärnverksamheten. Ingen vill göra det, men alla måste få det gjort. Och vi får det gjort åt er. Med oss runt det digitala hörnet får ni hjälp med allt från den löpande bokföringen och (den ibland knepiga) skattedeklarationen till mer avancerad rådgivning och årsbokslut.

Utgångspunkten är att vi gör det ni vill att vi ska göra och känner att ni har behov av. Vår affärsmodell bygger på att vi kan fungera som en komplett ekonomiavdelning (i litet format) eller utföra enskilda uppdrag som ni har behov av att extern expertis utför. Vi har en effektiv och praktisk utgångspunkt i en webblösning. Den ger dig också möjlighet att enkelt följa din bokföring och andra dokument. En enkel inloggning är allt du behöver för full åtkomst.

Inriktning och kompetens

Våra tjänster passar bäst till små- och medelstora ägarledda företag. Vi är själva entreprenörer, äger och driver vår verksamhet själva med samma utmaningar som andra entreprenörsstyrda företag. Vi har gedigen erfarenhet av ett flertal branscher och olika företagsformer. De konsulter som kommer att hjälpa dig har tidigare varit verksamma hos några av de större revisionsbyråerna i Sverige. De har också arbetat aktivt som ekonomichefer i medelstora företag. Alla har relevant utbildning och lång praktisk erfarenhet. Vårt tjänsteutbud är komplett.

Vår arbetssätt

Vi betraktar uppdragen med djup respekt för kundens verksamhet. Av det följer ett stort engagemang, hög tillgänglighet och personligt bemötande. Som kund får du alltid en personlig kontaktperson som ansvarar för ditt uppdrag. Vi har även ett brett upparbetat kontaktnät med specialistkompetens som står till ditt förfogande om så skulle krävas. Vår organisation är platt och direkt, vilket betyder snabb hantering och korta beslutsvägar.

Vi på EXAL Economics älskar siffror och allt vad siffror står för: ordning och reda, information, kontroll, vägledning och möjligheter. Redovisning blir med det synsättet så mycket mer än debet och kredit.

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för siffror och service. Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till info@exal-group.com.

Pin It on Pinterest

Share This